WD-40 Použití | Univerzální mazivo

WD-40 SPEDOMAT

Najdete-li se v situaci, kdy potřebujete opravit, zlepšit, nebo prostě jenom udržet věci v chodu, existuje jeden věrný společník, na kterého se můžete vždy spolehnout: WD-40. Tento malý kovový sprej se stává opravdovým hrdinou všech domácností, dílen a garáží po celém světě. Pokud jste dosud neobjevili všechny jeho úžasné možnosti, může to být ten pravý čas!

WD-40: Malý balzám pro velké problémy:

WD-40 není jenom olej nebo mazivo, je to kouzelný sprej, který vám může ulehčit život v mnoha ohledech. Jeho nespočetné využití se rozkládá od běžných domácích úkolů až po náročné projekty. Pokud vám chybí inspirace nebo jste jen zvědaví na několik nových triků, tak jste na správném místě!

Domácí využití:

  1. Odstraňuje rez a chrání povrchy: rez může být skutečným problémem, zejména pokud máte starší kovové nářadí nebo zahradní náčiní. Stačí aplikovat WD-40 na rezavé oblasti, nechat působit a poté otřít čistým hadříkem. Vaše nářadí bude vypadat jako nové a bude lépe chráněno před budoucí korozí.

  2. Odstraňuje lepidlo a mastnotu: Nechcete-li, aby na vašem nábytku nebo podlaze zůstaly stopy po samolepkách nebo lepících páskách, WD-40 je zde, aby vám pomohl. Stačí sprej aplikovat na problematickou oblast, nechat působit a poté jemně setřít. Mastnota a lepidlo budou pryč!

  3. Uvolňuje zaseklé západky a zámky: Pokud máte zámky, které se těžko otevírají nebo se vám zasekly dveře, WD-40 je rychlým řešením. Nastříkejte ho do zámku, nechte ho chvíli působit a zámek by se měl vrátit zpět do chodu.

Pracovní využití:

  1. Může sloužit jako mazivo: WD-40 není jenom čistící prostředek, ale také výborné mazivo. Použijte ho na všechny pohyblivé části nářadí a strojů, které potřebujete udržovat v chodu. Vaše nářadí bude pracovat hladce, tiše a zároveň bude chráněno před opotřebením.
  2. Odstraňuje rez na nářadí: V profesionálním prostředí, jako je dílna nebo garáž, se rez na nářadí často objevuje. WD-40 je skvělým pomocníkem pro jeho odstranění a zároveň ochranu před další korozí.

Závěr

WD-40 je více než jen sprej – je to univerzální nástroj, který by neměl chybět v žádném domě nebo dílně. Jeho schopnost odstraňovat rez, uvolňovat západky, mazat nářadí a čistit nepříjemné skvrny ho činí nezbytným pomocníkem pro každého. Navíc, s dostupností v různých velikostech, můžete mít WD-40 stále po ruce, ať už jde o malý domácí projekt nebo velkou dílnu.

Proč zůstávat v problémech, když můžete mít WD-40 po ruce?

Objednejte si svůj vlastní sprej WD-40 ještě dnes. Uvidíte, že se brzy stane vaším nejoblíbenějším nástrojem, který vám ulehčí život a ušetří spoustu času i námahy.

 

Zažijte jeho kouzlo na vlastní kůži!

 

WD-40 100ml

WD-40 100ml
Ideální pro domácí jednorázové použití  

 

WD-40 200ml

WD-40 200ml
Vhodné k občasnému využití (do rezervy 😉)

 

WD-40 400ml

 

WD-40 400ml
Pravidelné používání

 

WD-40 Smart Straw

 

 WD-40 400ml
Velmi časté využití - navíc se super dávkovačem