Informační technologie

IT Kancelář spedomat
 
V IT oddělení E-shopu SPEDOMAT se zabýváme správou informačních technologií, které jsou klíčové pro fungování e-shopu.
 
V dnešní digitální éře hraje IT oddělení klíčovou roli v každém e-shopu, a to jak malém, tak i velkém. Jeho hlavním úkolem je zabezpečit, aby online prostředí bylo efektivní, bezpečné a uživatelsky přívětivé. 
 

SW Technologie  

Vývoj E-shopu: Jsme zodpovědní za vytváření a udržování webových stránek e-shopu. To zahrnuje jak vývoj nových funkcí, tak i opravy a aktualizace stávajících. Snahou je vytvářet moderní a responzivní design, který umožní pohodlný nákup zákazníkům na různých zařízeních.
 
shoptet-logo-primary        Backend Eshopu SPEDOMAT      Elasticsearch_logo.svg
 
 
Analytika a Optimalizace: Sledování chování zákazníků a analýza dat jsou klíčovými faktory pro růst e-shopu. Chceme znát zákaznické preference a chování, což umožňuje efektivnější doporučení a optimalizaci stránek.
 
 
Google search console logo          Excel              SEO Google search console
 
 
Zákaznická Podpora a IT Support: Zákaznická podpora hraje klíčovou roli v celkovém zážitku zákazníků, a IT oddělení zastává klíčovou roli v zajištění plynulé komunikace a efektivního řešení případných problémů. Udržujeme systémy pro online chat, e-maily a telefonní hovory, umožňující zákazníkům rychlou a snadnou komunikaci.

Zákaznická podpora  
 

HW Technologie

Infrastruktura a Hardware e-shopu: Kromě softwarových aspektů hraje IT oddělení v e-shopu klíčovou roli i v správě hardwarových systémů, které jsou nezbytné pro plynulý chod operací. To zahrnuje nejen počítače, ale i tiskárny, skenery a další periferie, které jsou klíčové pro zpracování objednávek a logistiku.
 
V e-shopu IT oddělení spolupracuje s různými partnery.

Počítače od značky Lenovo, které poskytují výkon a spolehlivost pro interní procesy.
Tiskárny od renomovaných značek, jako jsou Epson a Zebra, jsou kritickým prvkem pro rychlý a přesný tisk etiket, faktur a dalších dokumentů.
 
Lenovo          Zebra logo              EPSON logo

 
Tato zařízení jsou integrována do celkové infrastruktury e-shopu, což umožňuje efektivní správu objednávek a rychlou distribuci produktů.