Možnosti dopravy

Doprava zboží - Košík

 

Čas odeslání

Máme různé možnosti dopravy. Objednávky odesíláme jak nejrychleji je to možné, standardně během 30 minut již máte přiděleno číslo zásilky a do 24 hodin je zásilka předána přepravci.

Nyní máte na výběr osobní vyzvednutí a několik dopravců: Zásilkovna, DPD a PPL 

Líbí? Čas na první objednávku 😉

 

undraw_Deliveries_2r4y (1)

Prioritní odeslání

Pokud na objednávku hodně spěcháte, napište nám prosím na CHAT v levé spodní bublině, uděláme maximum pro její okamžité odeslání.

 

 

 


 

Red Zasilkovna 

od 79

Průměrná doba doručení: 1-2 dny 

Zásilkovna nabízí zákazníkům velkou flexibilitu a spolehlivost při doručování balíčků. Díky široké síti výdejních míst je možné si vybrat místo vyzvednutí blízko svého bydliště nebo pracoviště. Zákazníci si mohou být jisti, že balíček dorazí na výdejní místo včas a bez problémů, a navíc mohou využít možnosti vrácení zboží. Zásilkovna je také cenově výhodná a má ekologický přístup.

Ceník a detaily dopravy  

 


 

od 79 Kč

Průměrná doba doručení: 1-2 dny

DPD je dopravní společnost, která se specializuje na služby přepravy balíků. V České republice disponuje přes 500 kurýry a 14 distribučními centry. Při doručování spoléhá na pokročilé technologie a neustálé inovace. Usiluje o maximální spokojenost klientů, klade důraz na prvotřídní zákaznický servis a podporu.

Ceník a detaily dopravy  

  

 

 


od 69

Průměrná doba doručení: 1-2 dny

PPL je známá svou vysokou úrovní služeb a péčí o zákazníky. Mají moderní sledovací systém, který vám umožní monitorovat stav vaší zásilky od odeslání až po doručení. Navíc, pokud budete mít nějaké dotazy nebo potřebujete pomoc, jejich zákaznická podpora je připravena vám pomoci.

Ceník a detaily dopravy  


Máme vše pod kontrolou, u každé možnosti dopravy!

Co když dopravce způsobí nečekaný problém?
Zaregistrujeme ho ještě dříve než Vy!
I po odeslání z našeho skladu zásilku sledujeme a máme pod kontrolou.